Alma [Malus domestica]
Az alma a testünkre pozitív hatást kifejtő összetevők igazi kincsestára. Kihívást jelent, hogy megőrizzük ezt a gazdagságot a kórokozók és a kártevők támadásaival szemben és egészséges gyümölcsöket szüreteljünk.
Professzionális gondoskodás a legjobb gyümölcsökért
A legtöbb európai kultúrában az alma az egészség, sőt a szépség szimbóluma. Természetesen nem ok nélkül - az alma gazdag vitaminokban (C, A, E, B-komplex vitaminok, béta-karotin), ásványi anyagokban, rostanyagokban, gyümölcscukrokban. A banán mellett az alma a kereskedelemben legnagyobb mennyiségben kínált gyümölcs. A fogyasztói szokásoknak megfelelően az almát az év minden időszakában fogyasztják, így logikus, hogy a gyümölcskereskedelmi hálózatoknak ugyanezen időszakban végig a kínálatukban kell tartaniuk, megfelelő mennyiségben és minőségben.
Az új piaci igények és a globális kapcsolatrendszer változásokat hozott az alma termesztéstechnológiájába. Az alma termesztési folyamata magas szintű technológiai folyamattá vált, és úgy tűnik, hogy napjainkban csak a teljes mértékben elkötelezett szakemberek számára van hely az ilyen típusú termesztésben.
Ez a professzionalizmus az alma védelmére szolgáló megbízható termékek választását jelenti, mint amilyenek a BASF vállalat által kínált termékek is.
Víz – az élet forrása és értékes mezőgazdasági erőforrás
Bár a Föld felületének nagyobb részét víz borítja, a víz egyre inkább egy olyan erőforrássá válik, amely csak akkor használható ki, ha azt az emberek, az ipar vagy a mezőgazdaság használja fel. Valójában a teljes felhasznált vízmennyiség 70%-át a mezőgazdaság használja fel...